AVANTATGES VIA MODA

Descomptes via moda

DESCOMPTE FINS A
UN 10%

pagament a credit via moda

PAGAMENT A CRÈDIT

Rebaixes privades via moda

REBAIXES PRIVADES

PERSONAL SHOPPER

Posem a la teva disposició, un servei de Personal Shopper a les botigues Urban, Shibori i Hugo Boss, exclusivament reservat per a clients VIP07 i VIP10.

MODISTERIA GRATUÏTA

Client VM05: retocs gratuïts només per a articles d’import superior a 150€ i un descompte inferior al 20%. Clients VIP07 i VIP10: retocs gratuïts en tots* els articles. (*) Excepte si l’article té un preu inferior a 30€ i un descompte superior al -20%.

TARGETA REGAL, ¡UN ENCERT SEGUR!

Infinitat d’ocasions per fer un regal: aniversaris, Nadal, Dia del Pare, Dia de la Mare, Sant Valentí… Tria l’import i el destinatari triarà el seu regal entre les millors marques de moda. Imports disponibles: 20€, 50€, 100€, 200€ i 500€.Veure condicions d’ús.

361 dies any oberts via moda

OBERT 361 DIES/ANY

wifi gratis via moda

WIFI GRATUÏT

parking gratis via moda

PÀRQUING GRATUÏT

ENTREGUES A L’HOTEL/DOMICILI

Oblida’t de carregar amb les teves compres Via Moda, te les portem a l’hotel (només vàlid per a hotels d’Andorra la Vella i Escaldes – Engordany) o al teu domicili, en determinats casos i prèvia consulta amb la botiga.

SERVEI POST-VENDA

Oferim un excel·lent servei de Post-Venda amb un elevat grau de satisfacció per part dels nostres clients (resolució d’incidències, informació complementària, demandes puntuals d’articles concrets, canvis o devolucions,…).

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.