DENIM: “NO SKINNY JEANS”

Aquesta vegada, la tendència és molt més còmoda.

Els texans tipus “pitillo” són des de fa temps una espècie en extinció. La dècada dels 2000 ens va fer creure que aquest tipus de silueta era el que més afavoria: pantalons cenyits, de tir alt o baix, que s’enganxaven a les nostres cames. Abans els acumulàvem per parells als nostres armaris, ara, si encara en conservem algun, és per pura nostàlgia. O els adores o els odies, no hi sol haver un terme entre-mig. I encara que no desapareguin de les botigues (i probablement mai ho faran), la manera de portar els “skinny jeans” sí que ha canviat totalment: els que encara els defensen, aposten per combinar-los amb botes altes o abrics oversize per equilibrar el look, un encert absolut per aquest hivern passat.

La indústria denim i en concret el territori dels texans, està vivint una transformació completa. Les noves generacions i la necessitat de consolidar un consum de moda més sostenible fa que les tendències siguin cada vegada més reutilitzables i possibles que mai. De fet, n’hi ha que han declarat directament la guerra als “pitillos” apartant-les per sempre dels seus armaris (o almenys de moment, perquè amb les tendències de moda mai diguis mai), per substituir-los per un tipus de siluetes denim que no deixem de veure darrerament: tornen els pantalons amples i rectes, dissenys dels 70 que dominen tendències i donen nun respir a la circulació de les cames.

Entorn a ells s’ha creat un moviment que els exalça: “No skinny jeans”, s’ha acabat l’època dels pantalons cenyits. No es tracta ara d’ocultar el nostre cos sota texans amples, sinó tenir la confiança de portar alguna cosa diferent, de donar l’oportunitat a aquesta peça tan còmoda com versàtil.

El street style i els comptes d’Instagram de les influencers són els millors aparadors per aprendre a portar aquest tipus de texans amples amb èxit absolut.Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.