EFFORTLESS LA TENDÈNCIA DAQUESTA TEMPORADA!

La tendència “effortless” és sens dubte la tendència del moment en moda!

La tendència “effortless” es tracta de lluir bé amb peces bàsiques i minimalistes, destacant l’elegància en la simplicitat. És una forma de vestir que sembla sense esforç però que, en realitat, implica una acurada selecció de peces de roba i accessoris per aconseguir un aspecte sofisticat i relaxat alhora.

Aquí us deixem algunes característiques clau d’aquesta tendència:

Peces minimalistes i versàtils: Es prioritzen les peces bàsiques i atemporals que són fàcils de combinar. Samarretes simples, bruses fluides, pantalons de tall recte i jaquetes estructurades són exemples comuns.

RE/DONE jeans, botiga Shibori

 

Colors neutres i tons suaus: La paleta de colors tendeix a ser més neutral, amb tons com a blanc, beix, negre, gris i blau clar. Això facilita la combinació de peces i crea un aspecte elegant i harmoniós.

Jersei American Vintage, botiga Shibori

Accessoris simples però sofisticats: S’utilitzen accessoris discrets però elegants per complementar la roba, com joies minimalistes, bosses de línies netes i calçat clàssic i còmode.

Bossa de mà KURT GEIGER, botiga Shibori

Completa el teu look amb un maquillatge i pentinat naturalper aconseguir el total look, amb aspecte relaxat i sofisticat de la roba.

 Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola 👋 Et podem ajudar?
Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "Obrir chat" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.